Vloer vergelijken
Direct een offerte aanvragen voor een nieuwe vloer

VLOER OFFERTE AANVRAGEN

Tegelvloer

Vloertegels kunt u tegenwoordig bij veel zaken kopen, bij de specialist in vloerbedekking maar ook bij de bouwmarkten. Vloertegels komen in alle soorten en maten zo ook de prijzen. Er is een behoorlijk verschil in de kwaliteit van een tegel en dat verschil merkt u in vaak in de prijs. Er zijn de normale en meest verkochte producten die vaak een prijs hebben die voor elk budget geschikt is. En ook zijn er marmeren tegelvloeren te koop. Deze zijn natuurlijk ook veel duurder dan de gewone gangbare modellen. Ook is er veel verschil in natuurstenen producten qua prijs en kwaliteit.

Vloertegels laten leggen

Professioneel aangebrachte vloeren en tegelwerk nodig? Profiteer van de jarenlange ervaring en expertise van onze aangesloten vloerleggers en tegelzetters die u rechtstreeks kunt benaderen door een gratis offerte bij één of meerdere vakmannen aan te vragen. Tegels zijn al eeuwen lang gewild in het interieur mooi en praktisch betegeling zo hebben zij zichzelf altijd bewezen. Ook nu want de tegelmarkt blijft evolueren en de ontelbare opties en materialen (keramische en natuurstenen) bieden ontelbare mogelijkheden voor modern wand- en vloerdesign. En dan de variaties in legpatronen (zoals mozaïek).

Veel bedrijven bieden vloertegels inclusief leggen aan op het internet. En hoewel u vaak goedkoper uit bent als u koopt via het internet, kunt u nooit de exacte kleur van een tegels zien. Om een goede keuze te kunnen maken moet u vloertegels eigenlijk een showroom zien. Als u een tegelvloer voor in uw woonkamer koopt of voor een andere ruimte die veel wordt gebruikt, let er dan op dat het product geschikt is voor intensief gebruik. De prijs van een tegelvloer is belangrijk. Maar als u een vloer koopt die niet voor intensief gebruik is geschikt dan heeft u van een dergelijk product niet lang plezier. Op die manier wordt goedkoop misschien wel duurkoop.

Plavuizen vloeren

Plavuizen zijn gebakken en meestal ongeglazuurd en vierkant gevormd, ook wel keramische vloertegels genoemd. Plavuizen worden vaak verward met tegels, echter er zijn grote verschillen. Plavuizen zijn dikker dan tegels, tegels zijn niet geglazuurd en hebben meestal een rode, grijze of beige/gele kleur. Plavuizen zijn in tegenstelling tot fabriekstegels niet zo recht, ze worden daarom meestal gelegd in cement (super geschikt voor bijvoorbeeld de keuken of badkamer). Met een plavuizenvloer kiest u voor een luxe uitstralende vloer die een nostalgische sfeer geeft. Plavuizen zijn onderhoudsarm en hygiënisch. U hebt ruime keus uit kleuren, afmetingen en afwerkingen.