Vloer vergelijken
Direct een offerte aanvragen voor een nieuwe vloer

VLOER OFFERTE AANVRAGEN

Vloeistofdichte vloeren

De ideale vloeistofdichte vloer daar wordt vaak over gesproken. Sommige vloeren zijn gemakkelijk in het onderhoud maar lastig te plaatsen. Andere hebben een snelle installatie maar moeilijk onderhoud. Een vloeistofdichte vloer is niet alleen geschikt als horecavloer maar ook voor een magazijnvloer, werkplaatsvloer of een vloer in het onderwijs

Eigenschappen van een vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer moet zoals de naam zegt altijd 100% vloeistofdicht zijn. Door deze garantie kan er worden onbevangen worden gewerkt in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan het koken op een vloer die niet goed genoeg is. Bij deze vloer gaat vocht tussen de naden zitten en vervolgens onder de vloer zitten. Hierdoor gaat de vloer als het ware zweven er ontstaan bollen onder de vloer, waardoor de vloer niet meer egaal is. Maar niet alleen het koken is handig met een vloeistofdichte vloer. Ook het onderhoud is vele malen gemakkelijker met een vloer die geen vocht doorlaat. Andere eigenschappen van dit type vloer zijn antislip, contact geluiddempend, zwaar belastbaar en slijtvast. Dit betekent dat je er jaren op kan “rennen” zonder dat je uitglijdt, zonder dat je veel geluid maakt en zonder dat de vloer slijt. Een perfecte vloer dus.

Meer informatie of een offerte op maat? Via ons handige aanvraagformulier vind je betrouwbare vloerenleggers in Nijmegen, Haarlem, Arnhem en vele andere Nederlandse steden.

Kleuren, grootte en dikte
De vloeren zijn te bestellen in verschillende diktes, vaak 6 en 10 mm. De dikte die benodigd is voor een Horecavloer of werkplaatsvloer is afhankelijk van het doel. Als er bijvoorbeeld veel wordt gereden met zware trucks of auto’s dan is het aan te raden de dikkere versie te gebruiken. Bij een Horecavloer of een vloer in het onderwijs heb je dit vrijwel nooit. Daarom is de standaard 6 millimeter hier vaak voldoende.

Een vloeistofdichte vloer  is leverbaar in allerlei verschillende kleuren. Denk aan de standaard kleuren zwart en antraciet. Maar ook aan de kleuren rood, beige, grijs, zilver grijs en twee kleuren groen en blauw. Heeft u een grote oppervlakte vloer dan kan er worden nagevraagd om een speciale kleur te produceren.

Plaats een reactie