Vloer vergelijken
Direct een offerte aanvragen voor een nieuwe vloer

VLOER OFFERTE AANVRAGEN

Over Ons

Vloerwereld.nl is uw specialist voor de juiste afwerking van uw vloeren. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in alle werkzaamheden die met de vloer te maken hebben. Dit loopt van sloopwerkzaamheden tot egaliseren, van het leggen van planken vloeren, PVC, laminaat of lamelparket, van het aanbrengen van een dekvloer of vloerverwarmingsystemen tot het aanbrengen van plavuizen, tegels of natuursteen. Via Vloerwereld kom je eenvoudig in contact met vloerleggers bij jou uit de regio.

Wat doen wij?

Op vloerwereld.nl kun je heel eenvoudig informatie vinden over de verschillende soorten vloeren. Je kunt de voordelen en nadelen tegen elkaar afwegen, inzicht krijgen in de verschillende prijzen en natuurlijk direct een offerte aanvragen. Je ontvangt vervolgens van diverse vloerspecialisten uit de buurt een scherpe offerte. Doordat wij vloeren vergelijken weet je altijd precies wat je kunt verwachten en kom je nooit voor verrassingen of teleurstellingen te staan. 

Vakkundige partners
Door jarenlange ervaring van onze partners op het gebied van vloeronderhoud zijn wij in staat de meest uiteenlopende problemen op te lossen. Waar anderen afhaken is het moment waarop onze de deskundigheid duidelijk wordt. In de hele markt is het zichtbaar dat door gebrek aan personeel, kennis en vakmanschap er steeds minder specialisten op het gebied van vloeronderhoud en vloeren leggen te vinden zijn. Investeringen in moderne machines, opleidingen en personeel zijn vaak een overweging voor particulieren en bedrijven om de opdrachten uit te besteden aan vloerexperts die zijn aangesloten bij vloerwereld.nl. 

Kwaliteit en goede prijzen
Kwalitatief goed werk is altijd het compliment wat we ontvangen van onze klanten. Hieraan doen we geen concessies. Onze werkwijze is duidelijk. U ontvangt een gespecificeerde offerte, die onze partners indien gewenst op zeer korte termijn kunnen uitbrengen. Daarin zitten alle facetten van de uitvoering en het materiaal.

Vestigingsadres

Wij zijn werkzaam met ons team in Zwolle. Helaas hebben we geen showroom of verkooppunt omdat we uitsluitend bemiddelen en vergelijken. Ons adres is hieronder te vinden. Heb je een suggestie? Neem dan per mail contact met ons op.

Vloerwereld.nl
Dokter van Deenweg 162
8025BM, Zwolle, NL
Contact: info@vloerwereld.nl