Vloer vergelijken
Direct een offerte aanvragen voor een nieuwe vloer

VLOER OFFERTE AANVRAGEN

Betonvloer

Een betonvloer in uw woning? Dat is vandaag de dag helemaal geen gek idee! Beton is namelijk niet alleen maar een ruw constructiemateriaal, het is ook mogelijk om beton een esthetische afwerking te geven waardoor het prima geschikt is als mooie vloer in uw woning of voor de afwerking van trappen en terrassen. Ontdek wat betonvloeren voor uw woning kunnen betekenen!

Sfeervolle betonvloeren
Dat de combinatie beton en sfeervol heel goed mogelijk is, dat bewijzen onze betonvloer specialisten wel! Tot voor kort werden betonvloeren alleen toegepast in fabrieksgebouwen, totdat men bedacht dat het ruwe karakter van beton misschien ook wel mooi zou staan in moderne woningen. Algauw werd er geëxperimenteerd met betonvloeren in nieuwbouwwoningen met een modern en minimalistisch karakter. Het resultaat mocht er zijn! Deze nieuwe tendens verspreidde zich snel en we zien nu dat er in steeds meer soorten woningen betonvloeren worden gelegd.

Voordelen van een betonvloer
Dat betonvloeren zo populair zijn geworden komt doordat steeds meer mensen de voordelen van betonvloeren ontdekken. Zo zijn betonvloeren bijvoorbeeld erg voordelig bij het plaatsen in grote ruimtes. Daarnaast zijn de vloeren zo goed als naadloos met als voordeel dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn. U hebt ook geen last van opgehoopt vuil in de voegen of slijtage aan de voegen. Verder zijn er ook heel veel variaties mogelijk.

Grote variatie in betonvloeren
Betonvloeren zijn verkrijgbaar in allerlei kleurtinten. Het is namelijk mogelijk om kleurstoffen toe te voegen bij het vervaardigen van de betonvloer. Een betonvloer met een rode, blauwe of groene tint? Geen probleem! Verder kan ook de glansgraad en de structuur van de betonvloer aangepast worden aan uw smaak en de stijl van uw huis. Neem hier vrijblijvend contact op met onze betonvloer specialisten voor meer informatie over de mogelijkheden.

Uw betonvloeren specialist
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan betonvloeren specialisten door heel het land. Het gaat hier om echte vakmensen die graag deskundig advies geven en uw betonvloeren professioneel plaatsen. Neem hier contact met ons op, dan zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk kosteloze en vrijblijvende offertes ontvangt van de beste betonvloeren specialisten in uw regio.